Bisküvi tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Oda sıcaklığında yumuşatılmış tereyağını toz şekerle çırpmanın ne kadar önemli olduğunu vurgulamanız dikkatimi çekti. Peki, hamurun kıvamını nasıl tam ayarlayabilirim? Çok sert veya çok yumuşak olursa ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim? Ayrıca, pişirme süresiyle ilgili verdiğiniz uyarı da çok faydalı. Eğer fazla pişirirsem gerçekten sertleşecek mi? Bu konuda biraz daha bilgi verirseniz çok sevinirim. Aklımda daha fazla soru var ama şimdilik bu kadar yeter sanırım. Teşekkürler!
Bisküvi tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum. Oda sıcaklığında yumuşatılmış tereyağını toz şekerle çırpmanın ne kadar önemli olduğunu vurgulamanız dikkatimi çekti. Peki, hamurun kıvamını nasıl tam ayarlayabilirim? Çok sert veya çok yumuşak olursa ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim? Ayrıca, pişirme süresiyle ilgili verdiğiniz uyarı da çok faydalı. Eğer fazla pişirirsem gerçekten sertleşecek mi? Bu konuda biraz daha bilgi verirseniz çok sevinirim. Aklımda daha fazla soru var ama şimdilik bu kadar yeter sanırım. Teşekkürler!
Cevap yaz